La Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi (HTSI) de la Universitat Ramon Llull (promoguda per la Companyia de Jesús i la Fundació ESADE) té com a missió impulsar la docència, la recerca i la difusió del coneixement en els àmbits de la direcció hotelera i la gestió d'empreses turístiques.

El seu principal objectiu és contribuir a la formació científica, social i humana de persones competents professionalment i conscients de la seva responsabilitat, perquè contribueixin a un desenvolupament humanitzat del turisme i la hoteleria en un context de diàleg intercultural. HTSI és una institució universitària dinàmica i oberta a la participació activa dels estudiants, l'esperit de superació i l'interès per a la transformació social, que fa possible el creixement personal i professional dels alumnes.

La Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi aposta per contribuir a la transferència de coneixement a través de la recerca en l’àmbit del turisme i la hospitalitat, per col·laborar amb el sector en el seu creixements i evolució, aportant i compartint aquest coneixement generat des de HTSI.