Autor/a

Fàbregas i Comadran, Xavier

Data de publicació

2010

Resum

Aquest treball és la recerca de bibliografia comarcal actual sobre el galliner, els seus productes i la seva cuina, a fi de poder descriure el seu maneig tradicional i la gastronomia del pollastre.

Tipus de document

Article

Llengua

Català

Matèries i paraules clau

Usos i costums; Pagès; Galliner; Cuina; Uses and costums; Peasant; Poultryhouse; Cooking; Usos y costumbres; Payés; Gallinero; Cocina; Pollastres de carn -- Cria i millora; Pagesos -- Catalunya; Gastronomia -- Catalunya

Publicat per

 

Documents relacionats

Quaderns de la Selva ; Núm. 22 (2010), p. 209-225

Drets

open access

Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.

https://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)