Es presenten els resultats dels controls microbiològics d'higiene de processos de 3 escorxadors frigorífics de serveis de Catalunya, de baix-mig volum de sacrifici obtinguts durant el període 01/01/2008-30/06/2011.
Spanish
Control microbiolçogico; Canales; Bovino; Ovino; Porcino; Mataderos; Volumen sacrificio; Microbiological control; Carcasses; Bovine; Sheep; Pork; Slaughterhouses; Slaughtering volume; Control microbiològic; Canals; Volum sacrifici; Carn de bestiar boví; Carn de bestiar oví; Carn de bestiar porcí; Escorxadors
Reunión de la Sociedad Española de Seguridad Alimentaria ; 8es : 2011
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
Ponències i comunicacions [1138]