Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/374728

Effect of Almond Supplementation on Non-Esterified Fatty Acid Values and Exercise Performance
Esquius, Laura; Segura, Ramon; Oviedo, Guillermo R.; Massip-Salcedo, Marta; Javierre Garcés, Casimiro F.
Universitat Ramon Llull. Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna
2020-02
Exercici físic
Suplements nutritius
Ametlles
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
© L'autor/a
13 p.
Article
Article - Published version
https://doi.org/10.3390/nu12030635
MDPI
Nutrients, 2020, Vol. 12(3), 635
         

Full text files in this document

Files Size Format
nutrients-12-00635-v2.pdf 1.017 MB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Oviedo, Guillermo R.; Javierre Garcés, Casimiro F.; Font-Farré, Manel; Tamulevicius, Nauris; Carbó-Carreté, Maria; Figueroa, Arturo; Pérez Testor, Susana; Cabedo Sanromà, Josep; Moss, Sarah J.; Massó i Ortigosa, Núria; Guerra Balic, Míriam
Oviedo, Guillermo R.; Alamo Pindado, Juan Mariano; Niño Mendez, Oscar Adolfo; Travier, Noémie; Ventura, Jose L.; Soto-Montañez, Carlos A.; Vidal Samsó, Joan; Medina, Josep; Javierre Garcés, Casimiro F.
Aguilar-Martínez, Alicia; Bosque Prous, Marina; González-Casals, Helena; Colillas-Malet, Ester; Puigcorbé, Susanna; Esquius, Laura; Espelt, Albert; Universitat Central de Catalunya
Oviedo, Guillermo R.; Travier, Noémie; Guerra Balic, Myriam
 

Coordination

 

Supporters