Evolución en los conocimientos sobre alimentación: una intervención educativa en estudiantes universitarios = Developments in food knowledge: an educational intervention in university studentes

Author

Sánchez Socarrás, Violeida

Aguilar Martínez, Alicia

González, Fabián

Esquius, Laura

Vaqué Crusellas, Cristina

Other authors

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut de Manresa

Publication date

2017



Document Type

Article
info:eu-repo/publishedVersion

Language

Spanish

Subjects and keywords

Dieta mediterrània; Trastorns de la conducta alimentària; Estratègies d'aprenentatge; Educació sanitària

Publisher

Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología

Note

 
View/Open

artconlli_a2017_vaque_cristina_evolucion_conocimientos.pdf

218.4Kb

Rights

Tots els drets reservats

(c) Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología

This item appears in the following Collection(s)

Articles [717]