Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/4688

La bioconservació en productes carnis
Garriga Turón, Margarita
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
05-2006
Productes càrnics -- Conservació
Productes càrnics -- Microbiologia
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
8 p.
Article
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
7_teca.pdf 7.294 MB PDF

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Garriga Turón, Margarita; Martín Juárez, Belén; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa
Garriga Turón, Margarita; Martín Juárez, Belén; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Monfort i Bolivar, Josep M.