Title:
|
Perfil de la microbiota en equipamiento de empresas tradicionales de embutidos crudo-curados
|
Author:
|
Garriga Turón, Margarita; Fadda, Silvina; Aymerich Calvet, Mª Teresa
|
Other authors:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Resum:
|
Las autoras de este artículo han elaborado un trabajo para caracterizar la microbiota tecnológica,
deteriorante y patógena en el equipamiento principal de las fábricas de embutidos tradicionales
representativas del sector cárnico en Cataluña. |
Publication date:
|
2006 |
Subject(s):
|
Embotits -- Microbiologia Embotits -- Elaboració Embotits -- Indústria i comerç Embotits -- Catalunya |
Rights:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Pages:
|
6 p. |
Document type:
|
Article |
Share:
|
|