Evolución en los conocimientos sobre alimentación: una intervención educativa en estudiantes universitarios = Developments in food knowledge: an educational intervention in university studentes

Autor/a

Sánchez Socarrás, Violeida

Aguilar Martínez, Alicia

González, Fabián

Esquius, Laura

Vaqué Crusellas, Cristina

Altres autors/es

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut de Manresa

Data de publicació

2017



Tipus de document

Article
info:eu-repo/publishedVersion

Llengua

Castellà

Matèries i paraules clau

Dieta mediterrània; Trastorns de la conducta alimentària; Estratègies d'aprenentatge; Educació sanitària

Publicat per

Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología

Nota

 
Visualitza/Obre

artconlli_a2017_vaque_cristina_evolucion_conocimientos.pdf

218.4Kb

Drets

Tots els drets reservats

(c) Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Articles [717]