Requisits d’higiene; Complements alimentaris; APPCC; Hygiene requirements; Dietary supplement; HACCP; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Complementos alimenticios; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control
Aquesta guia exposa, de manera clara i simplificada, quines són les mesures (prerequisits i punts de control crític) que determinen i asseguren la qualitat i seguretat alimentàries dels productes que els establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos posen en el mercat. Es tracta, doncs, d’un document entenedor i de consulta àgil, que mostra els punts essencials on les empreses han d’anar amb compte higiènicament per assegurar que la fabricació/comercialització dels seus productes compleix la normativa vigent i ofereix la seguretat alimentària màxima.
Catalan
Anàlisi de perills i punts de control crític; Suplements nutritius - Indústria i comerç - Aspectes higiènics; Aliments - Manipulació; TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Food and Beverages::Food::Dietary Supplements; TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Technology, Industry, and Agriculture::Industry::Food Industry::Food Technology::Food Quality::Food Safety::Hazard Analysis and Critical Control Points; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling::Food Hygiene; TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::alimentos y bebidas::alimentos::suplementos dietéticos; TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::tecnología, industria y agricultura::industria::industria de alimentos::tecnología de alimentos::calidad alimentaria::inocuidad de los alimentos::análisis de peligros y puntos de control críticos; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos::higiene alimentaria
Agència de Salut Pública de Catalunya
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/