Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos

dc.contributor
dc.contributor
Departament de Salut
dc.contributor.author
Miguela Benavides, Albert
dc.date.issued
2014-12-23T09:40:18Z
dc.date.issued
2014-12-23T09:40:18Z
dc.date.issued
2013-05
dc.identifier
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
dc.identifier
https://hdl.handle.net/11351/1008
dc.identifier
B. 32002-2012
dc.description.abstract
Requisits d’higiene; Complements alimentaris; APPCC; Hygiene requirements; Dietary supplement; HACCP; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Complementos alimenticios; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control
dc.description.abstract
Aquesta guia exposa, de manera clara i simplificada, quines són les mesures (prerequisits i punts de control crític) que determinen i asseguren la qualitat i seguretat alimentàries dels productes que els establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos posen en el mercat. Es tracta, doncs, d’un document entenedor i de consulta àgil, que mostra els punts essencials on les empreses han d’anar amb compte higiènicament per assegurar que la fabricació/comercialització dels seus productes compleix la normativa vigent i ofereix la seguretat alimentària màxima.
dc.format
application/pdf
dc.language
cat
dc.publisher
Agència de Salut Pública de Catalunya
dc.rights
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.source
Scientia
dc.subject
Anàlisi de perills i punts de control crític
dc.subject
Suplements nutritius - Indústria i comerç - Aspectes higiènics
dc.subject
Aliments - Manipulació
dc.subject
TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Food and Beverages::Food::Dietary Supplements
dc.subject
TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Technology, Industry, and Agriculture::Industry::Food Industry::Food Technology::Food Quality::Food Safety::Hazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject
HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling::Food Hygiene
dc.subject
TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::alimentos y bebidas::alimentos::suplementos dietéticos
dc.subject
TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::tecnología, industria y agricultura::industria::industria de alimentos::tecnología de alimentos::calidad alimentaria::inocuidad de los alimentos::análisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject
VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos::higiene alimentaria
dc.title
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos
dc.type
info:eu-repo/semantics/report
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)