Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí

Other authors

Departament de Salut

Publication date

2015-02-02T12:15:36Z

2015-02-02T12:15:36Z

2009-10



Abstract

Requisits d'higiene; Indústria porcina; Hygiene requirements; Swine Industry; Requisitos de higiene; Indústria porcina


La Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions de bestiar porcí (GPCH per a les explotacions de bestiar porcí) és una eina d'autocontrol per als ramaders que ens facilita complir els requisits establerts en les diferents normatives europees, estatals o autonòmiques relacionades amb la seguretat alimentària i ens facilita, també, aconseguir tenir les explotacions al corrent de la normativa vigent.

Document Type

Report
Published version

Language

Catalan

Subjects and keywords

Porcs - Indústria i comerç - Aspectes higiènics; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling::Food Hygiene; ORGANISMS::Eukaryota::Animals::Chordata::Vertebrates::Mammals::Artiodactyla::Swine; SALUD PÚBLICA::nutrición en salud pública::alimentos::higiene alimentaria; ORGANISMOS::Eukaryota::animales::Chordata::vertebrados::mamíferos::Eutheria::artiodáctilos::porcinos

Publisher

Agència Catalana de Seguretat Alimentària

Rights

Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

This item appears in the following Collection(s)