Requisits d'higiene; Indústria porcina; Hygiene requirements; Swine Industry; Requisitos de higiene; Indústria porcina
La Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions de bestiar porcí (GPCH per a les explotacions de bestiar porcí) és una eina d'autocontrol per als ramaders que ens facilita complir els requisits establerts en les diferents normatives europees, estatals o autonòmiques relacionades amb la seguretat alimentària i ens facilita, també, aconseguir tenir les explotacions al corrent de la normativa vigent.
Catalán
Porcs - Indústria i comerç - Aspectes higiènics; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling::Food Hygiene; ORGANISMS::Eukaryota::Animals::Chordata::Vertebrates::Mammals::Artiodactyla::Swine; SALUD PÚBLICA::nutrición en salud pública::alimentos::higiene alimentaria; ORGANISMOS::Eukaryota::animales::Chordata::vertebrados::mamíferos::Eutheria::artiodáctilos::porcinos
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/