Bosch-Collet, Jaume
Castell-Garralda, Victòria
Galbany-Duran, Marta
Jubert, Anna
Lázaro, Mercè
Pérez-de Val, Bernat
[Bosch-Collet J, Castell-Garralda V] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Galbany-Duran M, Jubert A, Lázaro M] Associació Interprofessional Lletera de Catalunya, Cabrils, Spain. [Pérez-de Val B] Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries-Centre de Recerca en Sanitat Animal, Caldes de Montbui, Spain.
Departament de Salut
2019-04-01T12:01:53Z
2019-04-01T12:01:53Z
2018-02
Seguretat microbiològica; Etiquetatge; Formatges de llet crua de vaca i ovella
Seguridad microbiológica; Etiquetado; Quesos de leche cruda de vaca y oveja
Microbiological safety; Labelled; Cheeses of goat's and sheep's raw milk
L’objectiu d’aquests estudi és obtenir informació de la situació microbiològica dels formatges elaborats a partir de llet crua d’ovella i de cabra i que es comercialitzen a Catalunya. Dins de la seguretat alimentària té una importància rellevant que els consumidors estiguin ben informats dels productes que adquireixen. Per tant, aprofitant la informació recopilada, també s’ha fet un estudi del contingut de les etiquetes dels formatges analitzats.
Catalan
Formatge - Microbiologia; Formatge - Etiquetatge; TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Food and Beverages::Food and Beverages::Food::Dairy Products::Cultured Milk Products::Cheese; Other subheadings::Other subheadings::Other subheadings::/microbiology; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Technology::Food Labeling; TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::alimentos y bebidas::alimentos y bebidas::alimentos::productos lácteos::productos lácteos fermentados::queso; Otros calificadores::Otros calificadores::Otros calificadores::/microbiología; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::tecnología de alimentos::etiquetado de alimentos
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/