dc.contributor
[Bosch-Collet J, Castell-Garralda V] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Galbany-Duran M, Jubert A, Lázaro M] Associació Interprofessional Lletera de Catalunya, Cabrils, Spain. [Pérez-de Val B] Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries-Centre de Recerca en Sanitat Animal, Caldes de Montbui, Spain.
dc.contributor
Departament de Salut
dc.contributor.author
Bosch-Collet, Jaume
dc.contributor.author
Castell-Garralda, Victòria
dc.contributor.author
Galbany-Duran, Marta
dc.contributor.author
Jubert, Anna
dc.contributor.author
Lázaro, Mercè
dc.contributor.author
Pérez-de Val, Bernat
dc.date.accessioned
2025-10-24T10:53:58Z
dc.date.available
2025-10-24T10:53:58Z
dc.date.issued
2019-04-01T12:01:53Z
dc.date.issued
2019-04-01T12:01:53Z
dc.identifier
Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Galbany-Duran M, Jubert A, Lázaro M, Pérez-de Val B. Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
dc.identifier
https://hdl.handle.net/11351/3957
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11351/3957
dc.description.abstract
Seguretat microbiològica; Etiquetatge; Formatges de llet crua de vaca i ovella
dc.description.abstract
Seguridad microbiológica; Etiquetado; Quesos de leche cruda de vaca y oveja
dc.description.abstract
Microbiological safety; Labelled; Cheeses of goat's and sheep's raw milk
dc.description.abstract
L’objectiu d’aquests estudi és obtenir informació de la situació microbiològica dels formatges elaborats a partir de llet crua d’ovella i de cabra i que es comercialitzen a Catalunya. Dins de la seguretat alimentària té una importància rellevant que els consumidors estiguin ben informats dels productes que adquireixen. Per tant, aprofitant la informació recopilada, també s’ha fet un estudi del contingut de les etiquetes dels formatges analitzats.
dc.format
application/pdf
dc.publisher
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rights
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject
Formatge - Microbiologia
dc.subject
Formatge - Etiquetatge
dc.subject
TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Food and Beverages::Food and Beverages::Food::Dairy Products::Cultured Milk Products::Cheese
dc.subject
Other subheadings::Other subheadings::Other subheadings::/microbiology
dc.subject
HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Technology::Food Labeling
dc.subject
TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::alimentos y bebidas::alimentos y bebidas::alimentos::productos lácteos::productos lácteos fermentados::queso
dc.subject
Otros calificadores::Otros calificadores::Otros calificadores::/microbiología
dc.subject
VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::tecnología de alimentos::etiquetado de alimentos
dc.title
Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017
dc.type
info:eu-repo/semantics/report
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion