Recomendaciones de limpieza y desinfección de instalaciones en empresas alimentarias para la prevención del coronavirus: medidas de contención de la transmisión del COVID-19
Neteja; Desinfecció; Empreses alimentàries; Coronavirus SARS-CoV-2; COVID-19; 2019-nCoV
Limpieza; Desinfección; Empresas alimentarias; Coronavirus SARS-CoV-2; COVID-19; 2019-nCoV
Cleaning; Disinfection; Food companies; Coronavirus SARS-CoV-2; COVID-19; 2019-nCoV
Document que dona recomanacions per tal de reforçar els programes de neteja i desinfecció de les empreses alimentàries i així evitar la propagació de la COVID-19.
Català
Castellà
COVID-19 (Malaltia); COVID-19 (Malaltia) - Prevenció; Desinfecció i desinfectants; Establiments de comestibles - Neteja; DISEASES::Infections::Virus Diseases::RNA Virus Infections::Nidovirales Infections::Coronaviridae Infections::Coronavirus Infections; HEALTH CARE::Health Services Administration::Organization and Administration::Security Measures; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Sanitizing Products::Sanitizing Products; TECHNOLOGY, INDUSTRY, AND AGRICULTURE::Technology, Industry, and Agriculture::Industry::Food Industry; ENFERMEDADES::virosis::infecciones por virus ARN::infecciones por Nidovirales::infecciones por Coronaviridae::infecciones por Coronavirus; ATENCIÓN DE SALUD::administración de los servicios de salud::organización y administración::medidas de seguridad; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de los productos de higiene::productos de higiene; TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::tecnología, industria y agricultura::industria::industria de alimentos
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/