Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries càrnies i escorxadors

Protocolo de recomendaciones de actuación ante el riesgo de COVID-19 en industrias cárnicas y mataderos

Other authors

Departament de Salut

Publication date

2020-06-16T07:17:54Z

2020-06-16T07:17:54Z

2020-10-28



Abstract

Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Indústries càrnies; Escorxadors; Mesures d'higiene; Mesures organitzatives


Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Industrias cárnicas; Mataderos; Medidas de higiene; Medidas organizativas


Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Meat industries; Slaughterhouses; Hygiene measures; Organizational measures


Aquest document proporciona recomanacions per garantir la deguda protecció de la salut de totes les persones que intervenen en el sistema de producció, manipulació i transport de la matèria primera i productes elaborats i evitar així generar cadenes de transmissió de la malaltia COVID-19.

Document Type

Report
Published version

Language

Catalan

Spanish

Subjects and keywords

COVID-19 (Malaltia) - Prevenció; Escorxadors - Mesures de seguretat; Carn - Indústria i comerç - Mesures de seguretat; DISEASES::Infections::Virus Diseases::RNA Virus Infections::Nidovirales Infections::Coronaviridae Infections::Coronavirus Infections; Other subheadings::Other subheadings::Other subheadings::/prevention & control; HEALTH CARE::Health Services Administration::Organization and Administration::Security Measures; TECHNOLOGY, INDUSTRY, AND AGRICULTURE::Non-Medical Public and Private Facilities::Manufacturing and Industrial Facilities::Abattoirs; PUBLIC HEALTH::Environmental Health::Occupational Health::Industry::Food Industry::Meat Industry; ENFERMEDADES::virosis::infecciones por virus ARN::infecciones por Nidovirales::infecciones por Coronaviridae::infecciones por Coronavirus; Otros calificadores::Otros calificadores::Otros calificadores::/prevención & control; ATENCIÓN DE SALUD::administración de los servicios de salud::organización y administración::medidas de seguridad; TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::instalaciones no médicas públicas y privadas::instalaciones industriales y de fabricación::mataderos; SALUD PÚBLICA::salud ambiental::salud ambiental::salud laboral::industria::industria de alimentos::industria de la carne

Publisher

Agència Catalana de Seguretat Alimentària

Agència de Salut Pública de Catalunya

Departament de Salut

Rights

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

This item appears in the following Collection(s)