dc.contributor.author
Serra Gironella, Joan
dc.contributor.author
Betbese, Josep Anton
dc.contributor.author
Sayeras, Roser
dc.contributor.author
Doltra, Jordi
dc.contributor.author
Boix, Maria
dc.contributor.author
Font, Teresa
dc.contributor.author
Perich Prujà, Aina
dc.contributor.author
Fañé Bolibar, Joan
dc.contributor.author
Lopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.other
Producció Vegetal
dc.date.accessioned
2025-11-04T20:15:59Z
dc.date.available
2025-11-04T20:15:59Z
dc.date.issued
2025-09-29
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4813
dc.description.abstract
Les darreres campanyes s’han assajat les noves varietats comercials de blat tou d’hivern a l’interior de Girona, als secans frescals i als secans semifrescals. Tot i que en general les seves produccions no han diferit de forma significativa, d’entre les varietats que s’han assajat un mínim de 4 anys es podria destacar uns bons rendiments en totes les zones d’ORLOGE, GANDUJA, LG RUFO i MARCOPOLO. També han mostrat uns bons rendiments FILON, PIBRAC, IDALGO, CHAMBO i LG FORTUNATO, entre altres.
dc.relation.ispartof
Butlletí Extensius.cat, 2025, 115, Setembre,
dc.relation.uri
https://extensius.cat/2025/09/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-blat-tou-dhivern-5/
dc.rights
Attribution 4.0 International
dc.rights.uri
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.title
Resultats de les noves varietats de blat tou d'hivern
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.description.version
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.contributor.group
Cultius Extensius Sostenibles