dc.contributor.author
Serra Gironella, Joan
dc.contributor.author
Betbese, Josep Anton
dc.contributor.author
Sayeras, Roser
dc.contributor.author
Doltra, Jordi
dc.contributor.author
Boix, Maria
dc.contributor.author
Font, Teresa
dc.contributor.author
Perich Prujà, Aina
dc.contributor.author
Fañé Bolibar, Joan
dc.contributor.author
Lopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.other
Producció Vegetal
dc.date.accessioned
2025-11-04T20:16:13Z
dc.date.available
2025-11-04T20:16:13Z
dc.date.issued
2025-09-29
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4816
dc.description.abstract
El nou material de sègol híbrid s’ha assajat a la zona dels secans frescals ubicada a la comarca d’Osona. En tres anys d’assaigs la varietat KWS TEODOR és la que ha mostrat els rendiments més elevats. La major sensibilitat a l’ajagut s’ha observat amb l’híbrid KWS RECEPTOR i el testimoni PETKUS.
dc.relation.ispartof
Butlletí Extensius.cat, 2025, 115, Setembre,
dc.relation.uri
https://extensius.cat/2025/09/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-segol-hibrid-3/
dc.rights
Attribution 4.0 International
dc.rights.uri
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.title
Resultats de les noves varietats de sègol híbrid
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.description.version
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.contributor.group
Cultius Extensius Sostenibles