dc.contributor.author
Serra Gironella, Joan
dc.contributor.author
Betbese, Josep Anton
dc.contributor.author
Sayeras, Roser
dc.contributor.author
Font, Teresa
dc.contributor.author
Fañé Bolibar, Joan
dc.contributor.author
Boix, Maria
dc.contributor.author
Perich Prujà, Aina
dc.contributor.author
Cunill, Berta
dc.contributor.author
Lopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.other
Producció Vegetal
dc.date.accessioned
2025-11-04T20:16:06Z
dc.date.available
2025-11-04T20:16:06Z
dc.date.issued
2025-10-29
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4822
dc.description.abstract
Als regadius de Lleida, els darrers vuit anys d’assajos, ASTRONAUTE, KAYANNE i MYTHIC han presentat una producció significativament més elevada que BAGOO, i amb quatre anys KAMELEON i GUINDA també s’han adaptat molt bé. Els darrers anys, a la zona del litoral de Girona no s’han obtingut bons resultats i els assajos s’han hagut de descartar. La varietat més alta ha estat BAGOO. Els majors continguts en proteïna s’han obtingut amb KARACTER i LG AURIS.
dc.relation.ispartof
Butlletí Extensius.cat, 2025, 116, Octubre,
dc.relation.uri
https://extensius.cat/2025/10/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-pesol-proteaginos-de-primavera-5/
dc.rights
Attribution 4.0 International
dc.rights.uri
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.title
Resultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primavera
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.description.version
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.contributor.group
Cultius Extensius Sostenibles