Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/8577
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. STH - Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Álvarez del Castillo, Lorenzo |
dc.contributor.author | Francesch Ollé, Maria |
dc.contributor.author | Esteve García, Enric |
dc.contributor.author | Álvarez del Castillo, María Dolores |
dc.contributor.author | Bonachera Fernández, N. |
dc.date | 2010-03 |
dc.identifier.citation | Alvarez, L. [et al.]. Evaluación de la degradación lipídica del salvado de arroz y de la eficacia de su conservación mediante tratamiento térmico. "Nutrición hospitalaria", Març 2010, vol. 25, núm. suplemento 1, p. 101-102. |
dc.identifier.citation | 0212-1611 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8577 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal |
dc.subject | Rice bran |
dc.subject | Human nutrition |
dc.subject | Arròs -- Aspectes nutritius |
dc.subject | Nutrició |
dc.title | Evaluación de la degradación lipídica del salvado de arroz y de la eficacia de su conservación mediante tratamiento térmico |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |