Autor/a

Solsona Pairó, Núria

Data de publicació

2010

Resum

L'article analitza l'ús de dues lectures sobre la xocolata en una classe de química de 4t. d'ESO, durant les quals es desenvolupen algunes competències comunicatives i socials, d'altres relacionades amb el coneixement i interacció amb el mon i la més fonamental d'autonomia i iniciativa personal.

Tipus de document

Article

Llengua

Català

Matèries i paraules clau

Lectura de textos; Competències bàsiques; Química; Contextualització

Publicat per

 

Documents relacionats

Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària ; Núm. 17 (Desembre 2010), p. 20-24

Drets

open access

Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.

https://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)