Control microbiológico de canales de bovino, ovino y porcino en mataderos de bajo-medio volumen de sacrificio

dc.contributor.author
Baltasar, Antonieta
dc.contributor.author
Fàbregas i Comadran, Xavier
dc.contributor.author
Sociedad Española de Seguridad Alimentaria
dc.date.issued
2011
dc.identifier
https://ddd.uab.cat/record/77467
dc.identifier
urn:oai:ddd.uab.cat:77467
dc.description.abstract
Es presenten els resultats dels controls microbiològics d'higiene de processos de 3 escorxadors frigorífics de serveis de Catalunya, de baix-mig volum de sacrifici obtinguts durant el període 01/01/2008-30/06/2011.
dc.format
application/pdf
dc.format
application/pdf
dc.language
spa
dc.publisher
dc.relation
Reunión de la Sociedad Española de Seguridad Alimentaria ; 8es : 2011
dc.rights
open access
dc.rights
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.
dc.rights
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.subject
Control microbiolçogico
dc.subject
Canales
dc.subject
Bovino
dc.subject
Ovino
dc.subject
Porcino
dc.subject
Mataderos
dc.subject
Volumen sacrificio
dc.subject
Microbiological control
dc.subject
Carcasses
dc.subject
Bovine
dc.subject
Sheep
dc.subject
Pork
dc.subject
Slaughterhouses
dc.subject
Slaughtering volume
dc.subject
Control microbiològic
dc.subject
Canals
dc.subject
Volum sacrifici
dc.subject
Carn de bestiar boví
dc.subject
Carn de bestiar oví
dc.subject
Carn de bestiar porcí
dc.subject
Escorxadors
dc.title
Control microbiológico de canales de bovino, ovino y porcino en mataderos de bajo-medio volumen de sacrificio
dc.type
Comunicació de congrés


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)