dc.contributor
Olives Timoner, Sabina
dc.contributor
Seguí i Parpal, Antoni
dc.contributor
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
dc.contributor.author
Martínez García, Víctor
dc.date.accessioned
2024-12-05T23:04:30Z
dc.date.available
2024-12-05T23:04:30Z
dc.date.issued
2012-11-29T17:15:10Z
dc.date.issued
2012-11-29T17:15:10Z
dc.date.issued
2012-07-12
dc.identifier
http://hdl.handle.net/10459.1/46355
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10459.1/46355
dc.description.abstract
El valor nutritiu dels aliments en l’alimentació dels remugants es mostra majoritàriament a les taules INRA (2007) i NRC (2001). Actualment, la valoració nutritiva en zones diferents de les d’estudi és escassa, considerant-ne representatius de tots els aliments els valors d’aquestes taules. Però la valoració nutritiva dels aliments emprats a les explotacions lleteres catalanes, ens demostra el contrari. L’anàlisi estadística de 44 aliments amb els valors de les taules INRA (2007) en mostrà que en 19 d’aquestos el valor nutritiu fou diferent, podent establir una taula de valoració nutritiva pròpia del sector català.
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca
dc.subject
Valoració nutritiva
dc.subject
Taula d’aliments
dc.subject
Alimentació -- Avaluació
dc.subject
Remugants -- Alimentació
dc.title
Valoració nutritiva dels farratges cultivats i subproductes i creació d’una taula d’aliments pròpia del sector ramader català