Guía de prácticas correctas de higiene para pequeños productores de cerveza
Productors de cervesa; Pràctiques d'higiene; Perills sanitaris
Productores de cerveza; Prácticas de higiene; Peligros sanitarios
Beer producers; Hygiene practices; Health hazards
Aquesta guia pretén ser una eina, tant per al petit productor de cervesa experimentat com per al que vol iniciar-se en el sector, i tant si es comercialitza el producte envasat com si es ven directament al consumidor final a granel (pub cerveseria -brewpubs-). Es tracta d’implantar un sistema de treball que garanteixi la seguretat de la cervesa elaborada, el compliment dels requisits higiènics i sanitaris mitjançant el control dels perills i el seguiment del procés de producció a través de registres.
Català
Castellà
Cervesa - Fabricació; Aliments - Manipulació; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Industry::Food-Processing Industry::Brewery; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::industria de alimentos::industria de procesado de alimentos::industria cervecera; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/