Autor/a

Calvo Torras, Ma. de los Ángeles

Data de publicació

2004

Resum

En este estudio se aportan métodos rápidos de detección fúngica en alimentos como alternativa al recuento clásico, que permiten una mayor rapidez a la hora de analizar muestras de alimentos. Este hecho disminuye considerablemente el tiempo de inmovilización de los mismos permitiendo, por lo tanto, su rápida introducción a mercado.

Tipus de document

Comunicació de congrés

Llengua

Castellà

Matèries i paraules clau

Microbiologia alimentària; Métodos rápidos; Micología alimentaria; Ergosterol

Publicat per

 

Documents relacionats

Workshop MRAMA ; Núm. III (2004)

Drets

open access

Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)