Aplicación de métodos rápidos en micología alimentaria

dc.contributor.author
Calvo Torras, Ma. de los Ángeles
dc.date.issued
2004
dc.identifier
https://ddd.uab.cat/record/132386
dc.identifier
urn:oai:ddd.uab.cat:132386
dc.identifier
urn:oai:egreta.uab.cat:publications/4ff705f2-c1a8-4f27-af88-6acb4e5049d9
dc.description.abstract
En este estudio se aportan métodos rápidos de detección fúngica en alimentos como alternativa al recuento clásico, que permiten una mayor rapidez a la hora de analizar muestras de alimentos. Este hecho disminuye considerablemente el tiempo de inmovilización de los mismos permitiendo, por lo tanto, su rápida introducción a mercado.
dc.format
application/pdf
dc.language
spa
dc.publisher
dc.relation
Workshop MRAMA ; Núm. III (2004)
dc.rights
open access
dc.rights
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
dc.rights
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject
Microbiologia alimentària
dc.subject
Métodos rápidos
dc.subject
Micología alimentaria
dc.subject
Ergosterol
dc.title
Aplicación de métodos rápidos en micología alimentaria
dc.type
Comunicació de congrés


Fitxers en aquest element

FitxersGrandàriaFormatVisualització

No hi ha fitxers associats a aquest element.

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)