dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Garriga Turón, Margarita |
dc.contributor.author |
Martín Juárez, Belén |
dc.contributor.author |
Bover Cid, Sara |
dc.contributor.author |
Aymerich Calvet, Mª Teresa |
dc.date.accessioned |
2007-11-13T11:32:55Z |
dc.date.available |
2007-11-13T11:32:55Z |
dc.date.created |
2006 |
dc.date.issued |
2006-10 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/4687 |
dc.format.extent |
31 p. |
dc.format.extent |
8587492 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
cat |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Productes càrnics |
dc.subject.other |
Embotits |
dc.subject.other |
Higiene dels aliments |
dc.title |
Recomendaciones sobre prácticas higiénicas para embutidos fermentados. Guía práctica |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/article |