Ara mostrant els elements 1-20 de 566

    Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya 

    Bigas-Vidal, Esther; Cabedo-Botella, Laura; Costa-Rosell, Lourdes; Fraser-Gafas-Campeny, Joaquim; Picart-Barrot, Lluís; Ruiz-Beumala, Carme; Vives-Rubio, Laia (2014-11-14)

    Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; APPCC

    Guia per al mostreig oficial amb mètode de contaminants químics en els aliments 

    (2014-12-22)

    Mètode de micotoxines; Mètode de nitrats; Contaminació dels aliments; Mycotoxins method; Nitrates method; Food contamination; Método de micotoxinas; Método de nitratos; Contaminación de los alimentos

    Informe sobre la prova pilot de l’ampliació del cribratge de la malaltia de cèl·lules falciformes en l’àmbit del Programa de detecció precoç neonatal a Catalunya 

    (2014-12-22)

    Malaltia de cèl·lules falciformes; Cribratge neonatal; Programa de detecció precoç neonatal

    Micotoxines: estudi de dieta total a Catalunya 2008-2009 

    Marín-Sillué, Sònia; Ramos-Girona, Antonio J.; Sanchis-Almenar, Vicente; Cano-Sancho, German (2014-12-22)

    Micotoxines; Aliments; Consum humà; Mycotoxins; Food consumption; Micotoxinas; Consumo de Alimentos

    Guia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria 

    (2014-12-22)

    APPCC; Pastisseria; Requisits d'higiene; HACCP; Hygiene requirements; Pastry; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control; Requisitos de higiene; Repostería

    Guia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit 

    (2014-12-22)

    Requisits d’higiene; Cuina al buit; APPCC; Hygiene requirements; Sous-vide; HACCP; Requisitos de higiene; Cocina al vacío; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer 

    (2014-12-23)

    Requisits d’higiene; Sector flequer; APPCC; Hygiene requirements; Bakery industry; HACCP; Requisitos de higiene; Sector panadero; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti 

    Bayès, Florenci; Martínez, Miquel; Rota-Cano, Mariona; Garcia, Gemma; Viader, Jordi; Urgell, Oriol (2014-12-23)

    Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; Sector lacti

    Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos 

    Miguela Benavides, Albert (2014-12-23)

    Requisits d’higiene; Complements alimentaris; APPCC; Hygiene requirements; Dietary supplement; HACCP; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Complementos alimenticios; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a l'aire lliure 

    (2015-01-13)

    Requisits d’higiene; Explotacions avícoles de ponedores; APPCC; Hygiene requirements; Poultry farming; HACCP; Requisitos de higiene; Explotaciones avicolas de gallinas ponedoras; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a terra 

    (2015-01-13)

    Requisits d’higiene; Explotacions avícoles de ponedores; APPCC; Hygiene requirements; Chicken; HACCP; Requisitos de higiene; Explotaciones avícolas de ponedoras; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de reproductores i incubació 

    (2015-01-13)

    Requisits d’higiene; Gallines; APPCC; Hygiene requirements; Chicken; HACCP; Requisitos de higiene; Gallinas; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus 

    (2015-01-13)

    Requisits d’higiene; Explotacions avícoles; APPCC; Hygiene requirements; Poultry farming; HACCP; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades en gàbies 

    (2015-01-21)

    Requisits d’higiene; Explotacions avícoles de ponedores; APPCC; Hygiene requirements; Chicken; HACCP; Requisitos de higiene; Explotaciones avícolas de ponedoras; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control

    Sistema d'informació sobre drogodependències a Catalunya: manual de notificació 2007 

    (2015-01-21)

    Drogodependència; Notificació; Catalunya; Drug addiction; Notification; Catalonia; Drogodependencia; Notificación; Cataluña

    Protocol de prevenció i atenció a la prematuritat 

    (2015-02-02)

    Protocols clínics; Prematuritat; Catalunya; Clinical protocols; Prematurity; Catalonia; Protocolos clínicos; Prematuridad; Cataluña

    Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les llotges de peix de Catalunya i activitats connexes 

    (2015-02-02)

    Requisits d’higiene; APPCC; Llotges de peix; Hygiene requirements; HACCP; Fish market; Requisitos de higiene; Lonja de pescado

    Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària 

    (2015-02-02)

    Requeriments d'higiene; Gestió d'al·lèrgens i gluten; Indústria alimentaria; Hygiene requirements; Allergens and gluten management; Food industry; Requisitios de higiene; Gestión de alergenos y gluen; Indústria alimentaria

    Guia de pràctiques correctes d'higiene a les explotacions lleteres de bestiar boví 

    (2015-02-02)

    Requisits d’higiene; Explotacions lleteres; Bestiar boví; Hygiene requirements; Dairy farms; Cattle; Requisitos de higiene; Explotaciones lecheras; Bovinos

    Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector apícola 

    Magem, Laura; Esteban, Joel (2015-02-02)

    Requeriments d'higene; Sector apícola; Hygiene requirements; Beekeeping; Requisitos de higiene; Sector apícola